بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند
انتشار: تیر 05، 1400
بروزرسانی: 22 تیر 1404

بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند

بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند

یک غذای گیاهی ایرانی، کنگر سوخاری است که در استان کردستان یافت می شود و از دلچسب ترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی شهر سنندج و قایرمه به شمار می آید. غذای گیاهی ایرانی به همراه نان سرو می شود و با استفاده از کنگر، کرفس، آرد، زیره، تخم مرغ، آب یا شیر، کره، زعفران و روغن تهیه می شود. در ایران غذای گیاهی محلی کنگر سوخاری با استفاده از کته یا نان سرو می شود و به شکل یک وعده غذایی کامل در می آید.کنگر سوخاری را هم چنین با استفاده از کته یا نان نیز سرو می کنند. حتی برای درست کردن این غذای گیاهی ایرانی می توانید از تیغ های کنگر نیز استفاده کنید. هم چنین شکل های مختلفی از گیاه کنگر نیز در مناطق مختلف کردستان و کرمانشاه وجود دارد. مثلا شما می توانید خورشت کنگر یا بورانی کنگر را به هر دو صورت گیاهی درست کنید.

  • این گیاه، از دو بخش پیازچه و برگ تشکیل شده است که و کاملا به صورت ارگانیک رشد می کند.
  • سفره خانه عمارت یکی دیگر از رستوران های سنتی تهران است که براساس نظر مشتریانی که تابه حال به این رستوران رفته اند، می توان غذاها و سرویس دهی آن ها را خیلی خوب عنوان کرد.
  • ماهی هایی چون خاویار سیاه، سالمون خزری، قزل آلا، ساردین، کفال راه راه و ...
  • قنبر پلو یا غم بر پلو نیز یکی از انواع برنج های مخلوط و خوشمزه شیرازی به حساب می آید که عطر و طعم دلپذیری دارد و آوازه آن به سایر نقاط کشور نیز رسیده است.

وقتی نخودها کاملا پخته شد، مقداری آرد در آب کرده و به آن اضافه کنید. این غذا معمولا همراه با آبغوره یا سرکه سرو می شود و به آن نخود آب غوره هم می گویند. همانطور که بیان گردید در انواع غذاهای محلی آذربایجانی آش جایگاه ویژه ای دارد. آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به خصوص آذربایجان شرقی با مواد و روش های بسیار متنوعی آماده می شود. در شهر تبریز این آش بیشتر در ماه مبارک رمضان پخته می شود و طرفداران بسیاری دارد.

بهترین رستوران های سنتی رشت کدام است؟

جالب است بدانید که خورش قیمه از حدود ۸۰ تا ۹۰ سال پیش، به عنوان یک غذای نذری در میان ایرانیان شناخته می شود. روغن حیوانی یا کره را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سیر له شده را با زردچوبه در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود.

ته چین مرغ و بادمجان (شیراز)

بعد هم جگر سیاه و دل و قلوه را با ادویه اضافه می کنند و آخر سر هم سیب زمینی ها را داخل غذا می ریزند. اگر جغور بغور را با چند قطره لیموترش و یا برگ ریحان معطر نوش جان کنید، یک طعم فراموش نشدنی را تجربه خواهید کرد. در نگاه اول این غذا بسیار شبیه به حلیم است و از غذاهای معروف اصفهان است که در گویش محلی به آن گوشدالوبیا گفته می شود. این غذا ترکیبی از گوشت و لوبیا است که همراه با سبزی تازه، پیاز و نان سنگک سرو می گردد واز بهترین غذاهای سنتی و محلی اصفهان هست. این غذا را به عنوان میان وعده در صبحانه یا عصرانه نوش جان می کنند.

پس از پخته شدن کوفته آرزومان، معمولا آن را با نان و سبزی میل می کنند. کوفته آرزومان، کوفته ای ترکی است که امروزه برای طبخش دو نوع دستور پخت وجود دارد. دستور پخت سنتی کوفته پر دردسر تر، مشکل تر و البته لذیذ تر بوده و دستور پخت جدید آن، ساده تر است و در زمان کم تری حاضر می شود. خوب است بدانید که سبزی قورمه نیز نوعی خورشت محسوب می شود که به همراه پلو سرو می شود. خورش قورمه به همراه سبزی خوردن تازه یا ماست بسیار جذاب است و از طعم آن لذت خواهید برد.