خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما
انتشار: اردیبهشت 23، 1401
بروزرسانی: 22 تیر 1404

خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما

خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما

اگر کمی از غذاهای محلی و طرز تهیه آن ها سر دربیاورید، با یک بار تست کردن غذاهای رستوران ماهی سفید متوجه خواهید شد که این رستوران از بهترین رستوران های شمالی در تهران است. شاید راز موفقیت ماهی سفید بیشتر از هر چیزی مهارت سرآشپز در پخت غذاهای محلی باشد. کیفیت غذای رستوران ماهی سفید بسیار بالاست و همین امر سبب شده تا درصد بالایی در رضایتمندی مشتریان کسب کند. خبر خوب اینکه اسنپ فود برای شما امکان سفارش آنلاین از منو رستوران ماهی سفید را فراهم کرده است. باقلا وابیج از دیگر غذاهای محلی رشت است که شباهت بسیار زیادی با باقلا قاتق دارد. تفاوت این غذا با باقلا قاتق بدون آب بودن آن است و قبل از اینکه باقالی به این غذا اضافه شود، به صورت جدا می پزد.

  • این کافه رستوران روبروی حمام وکیل قرار دارد و شما می توانید پس از گشت و گذار در اطراف این منطقه به آن جا بروید.
  • قبل از آن می توانید تجربه خود را از میل کردن این غذا در کاشان و یا دیگر شهرها با ما به اشتراک بگذارید.
  • این خوراکی بسیار مقوی از ترکیب خرما، گردو، کشمش، پیاز، تخم مرغ و شیره انگور تشکیل می شود و به خاگینه خرما شباهت دارد.
  • قبل از اینکه مواد را با هم ترکیب کنند نان لواش که خشک شده را آب می زنند تا وقتی که بخواهنو غذا را سرو کنند راحت با دست یک مشت از این مواد را برداشته و گلوله کرده و نوش جان کنند.

راستی در زمان اقامت در اهواز  و سکونت در یکی از ویلاهای اهواز حتماً این غذای لذیذ را تجربه کنید، وگرنه پشیمان می شوید. عرب ها معمولا این غذا را با بادام هندی تفت داده شده تزئین می کنند. در برخی از طرز تهیه ها لپه حذف می شود و به جای آن از کشمش و سیب زمینی استفاده می شود.

داستان باقالا پلو با گوشت

خورشت خلال با گوشت گوسفندی، روغن کرمانشاهی، گلاب، خلال بادام، زرشک و رب گوجه فرنگی درست می شود. عطر برنج اصل آغشته به روغن کرمانشاهی در کنار این خورش هم ترکیب ایدئالی می سازد. اغلب افراد، شیراز را به عنوان شهر عشق و پایتخت شعر و ادب ایران می شناسند. رستورانی جذاب و دوست داشتنی که سه وعده صبحانه، ناهار و شام را می توانید در آن نوش جان کنید.

دوغ پا یا قیمه سیستانی

شما این غذا را به غیر از این استان در جای دیگری نمی بینید و روش پختش را هم هر کسی نمی داند. برای درست کردن این سوسیس ابتدا جگر گوسفند را زیر خاکستر کباب می کنند. بعد از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه آن را در روده تمیز شده گوسفند می ریزند و در آخر دوباره کبابش می کنند.

برای داشتن کیفیت خوب غذاست که شب نشین را می توان یکی از بهترین رستوران های شیراز دانست. شما در حیاط اقامتگاه پرهامی می توانید از رستوران آن استفاده کنید. این رستوران یکی از خوش حال و هواترین و بهترین رستوران های شیراز است.