خوشمزه ترین غذای خارجی که خوردین چی بوده ؟! تبادل نظر نی نی سایت
انتشار: بهمن 08، 1401
بروزرسانی: 22 تیر 1404

خوشمزه ترین غذای خارجی که خوردین چی بوده ؟! تبادل نظر نی نی سایت

خوشمزه ترین غذای خارجی که خوردین چی بوده ؟! تبادل نظر نی نی سایت

و همچنین راه بزرگ و مهم ابریشم از درون کشور ایران می گذشت، در نتیجه بسیاری از دیگر کشورها از ایران می گذشتند. همه این موراد در کنار هم باعث شدند تا غذاهای ایرانی ضمن تأثیر پذیرفتن از دیگر فرهنگ ها، فرهنگ غذایی غنی و منحصر بفردی را بسازند. یکی دیگر از عواملی که باعث شده میلان را به عنوان یکی از بهترین رستوران های اصفهان بشناسیم حجم زیاد غذایی است که سرو می شود. سالاد مخصوص میلان آن قدر زیاد است که به تنهایی یک شام خوش مزه محسوب می شود.

  • پس از سرخ شدن به روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا اضافه ی روغن را جذب کنند.
  • سمنانی ها با ترکیب 2 خوراکی خوشمزه و پرطرفدار یعنی کشک و گوجه به غذایی دست پیدا کرده اند که در شهرهای دیگر کمتر درست می شود.
  • در این که این غذا از کوه های راکی می آید، شکی نیست، ولی در تهیه ی آن به هیچ عنوان از صدف استفاده نمی شود.
  • با این حال، انتخاب غذای خشک مناسب برای گربه شما می تواند دشوار باشد، زیرا انواع مختلفی از غذاهای خشک با کیفیت های مختلف در بازار موجود است.
  • ابتدا ماهی را شسته و اجازه دهید رطوبت اضافی آن خارج شود، سپس ماهی را بانمک و ادویه ماهی کاملاً آغشته کرده و زمان دهید تا خوب مزه دار شود.
  • مهم ترین اصل در درست کردن ششلیک مشهدی فوت کوزه گری مرموزی است که فقط نزد آشپزان چیره دست مشهدی پیدا می شود.

در ضمن در رستوران بين المللي گاچ و ساير رستوران هاي بين المللي مشهد هم مي توانيد غذاي چيني سفارش بدهيد. باقلوا را می توانید بدون هیچ چیز دیگری یا با خامه لخته میل کنید. به گفته اولیا چلبی جهانگرد معروف عثمانی در قرن ۱۷ لحم عجین نام خود را از واژه عربی لحم بعجين گرفته است. هم اکنون با استفاده از استعلام سریع و آنلاین و با ارائه کپی گذرنامه و مدت اقامت و مقصد سفرتان اقدام به خرید نمایید. ارزان ترین بلیط مدنظرتان را خودتان خریداری کنید و به همراه خانواده تان لذت ببرید. تعداد دفعات غذا دادن به گربه شما به سن، نژاد و سطح فعالیت او بستگی دارد.

عجیب ترین غذای جهان ۱۰: کله پاچه – ایران

آستین بالا بزنید و غذایی را درست کنید که سفره تان را رنگی کند و  طعم خاص آن روحتان را جلا دهد. جدا از جادوی عشقی که آن غذای ساده و بی دردسر را به چنین معجزه خوشمزه ای تبدیل می کند، هنر آشپزی ایرانی پر از این مدل غذاهایی ست که با جیب هر قشری هماهنگ است. ته چین هم انواع و اقسام بسیار متفاوتی دارد اما ته چین مرغ یکی از مشهورترین انواع آن است و در بسیاری از رستوران ا و هتل ها برای گردشگران خارجی سرو می شود. لا به لای این غذا مرغ یا بصورت قطعه قطعه شده یا ریش ریش شده وجود دارد و روی آن ته دیگ طلایی رنگ شکل می گیرد. شکل و فرم این غذا به قدری زیباست که بسیاری از خارجی ها فکر می کنند این غذا کیک است!

بورک پنیری

خاستگاه اصلی کیک قطره آب کـه بـه کیک آب هم شهرت پیدا کرده کشور ژاپن اسـت و آشپزهای متبحر ژاپنی توانسته اند با استفاده از آب، ژلاتین و مواد دیگر چنین کیک خاص و شگفت انگیزی را ابداع کنند. ژاپنی ها کیک آب رابه صورتی هنرمندانه سرو می کنند کـه بر زیبایی آن اضافه می کند. همچنین دراین روش نیمرو بسیار سریعتر آماده میشود ودر زمان هم صرفه جویی میشود کـه همین موضوع باعث محبوبیت بیشتر آن شد. در هند این غذا بیشتر برای وعده ي صبحانه میل می شود و با خوردن آن تا نزدیک ظهر احساس گشنگی نخواهید کرد و اغلب با سس ها و ترشی هاي متنوع سرو می گردد. در جنوب هند طرز تهیه ي خوراک ماسالا دوسا شهر بـه شهر متفاوت اسـت.

یکی از نان های سنتی ترکیه که به دلیل خمیر مایه، بافت نرم و لطیفی دارد. این غذا برای استان خراسان است که به خربزه های خوبش بسیار معروف است. ترکیب تخم خربزه بوداده شده به همراه کشک و پیاز داغ به یکی از چندش آورترین غذاهای ایرانی تبدیل شده است. سیرابی که در تمام نقاط ایران درست می شود یکی از بدمزه ترین غذاهای ایرانی به شمار می آید. همچنین دلمه سیرابی که در بین اهالی خرم آباد طبخ می شود یکی از چندش آورترین غذاها لقب گرفته است. شاید از نظر شما هیچ غذای ایرانی بدمزه نباشد، ممکن است مورد پسند و علاقه شما نباشد اما بدمزه نیست.