سمبوسه و طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و نکات مثلتی کردن آن
انتشار: آذر 13، 1401
بروزرسانی: 22 تیر 1404

سمبوسه و طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و نکات مثلتی کردن آن

سمبوسه و طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و نکات مثلتی کردن آن

کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید. وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه ها بروید.

  • در این مورد می توانید از چراغ داخلی فر کمک بگیرید و به سمبوسه ها سر بزنید تا نسوزند.
  • اگر قصد دارید یک سمبوسه خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد میکنیم در ادامه حتما طرز تهیه سمبوسه ساده را مطالعه کنید.
  • زمانی که خمیر حالت لاستیکی پیدا کرد، آن را به قطعه های کوچک تقسیم کنید.
  • سمبوسه یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به جنوب ایران باز می گردد.
  • ابتدا مرغ ریز ریز شده و پیاز خرد شده را به همراه پودر زنجبیل و سیر سرخ کنید.

من از مخلوط آرد و آب که کمی هم آبکی باشه به عنوان چسب استفاده کردم. اینطوری تا وقتی که بپزه آبی که همراهش ریخته بودیم هم خشک میشه و سیب زمینی حالت پفکی تری پیدا میکنه. سمبوسه در کنار هوموس، فلافل، کبه و باباغنوش از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای عربی است.

طرز تهیه سوپ ونتون یکی از محبوب ترین غذاهای چینی

این غذای خوشمزه ترکیبی از گوشت چرخ شده، برنج، حبوبات و سبزیجات است که در لایه های برگ مو یا همان برگ درخت انگور پیچیده می... سمبوسه سیب زمینی به دلیل دارا بودن ادویه هایی همچون دارچین، دارای طبع گرم بوده و آثار مفیدی بر روی اعصاب و کاهش تنش های عصبی دارد. همچنین موجب تقویت سیستم قلبی عروقی شده و از بروز ناراحتی های قلبی پیشگیری می کند. برای پیچیدن سمبوسه مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت بالایی نان برش خورده می ریزیم و با زاویه ۹۰ درجه شروع به تا زدن نان می کنیم تا نان به شکل یک مثلث در بیاید. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را پیچیدیم نوبت سرخ کردن آنهاست. مواد رو در گوشه اولش بریزید و به شکل مثلثی تا بزنید و اونقدر تکرار کنید تا به انتهای نان برسید.

گم شدگی فروش اتومبیل درغبار

سپس لایه ها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمت هایی که لایه ها روی هم افتاده اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسه ها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید. در مرحله چهارم از تهیه سمبوسه باید مواد آماده شده را داخل نان لواش بپیچید. البته می توانید به جای نان لواش از نان یوفکا یا نان فیلو هم استفاده کنید. این نان ها روغن کمتری جذب می کنند و سرعت پخت سمبوسه را کاهش می دهند. اگر قصد دارید سمبوسه را با نان لواش درست کنید، حتما از نان لواش نرم و نازک استفاده کنید.

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی + ویدیو آموزش پیچیدن سمبوسه (سنبوسه)

در طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی به این روش، فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و سمبوسه ها را به صورت منظم روی آن بچینید. با استفاده از قلموی آشپزی، روی سمبوسه ها مقدار روغن بمالید و اگر می خواهید سمبوسه های خوشرنگ تری داشته باشید، قدری زعفران آبکرده یا زردچوبه هم به روغن اضافه کنید.