طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی
انتشار: خرداد 28، 1402
بروزرسانی: 22 تیر 1404

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی

۵- گردوها رو بعد از ۲۰ دقیقه که گوشت نیم پز شد داخل خورشت بریزید. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بین المللی در دسترس عموم قرار گرفت. در این مرحله گردو چرخ شده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا گردو تفت بخورد. گردو را بیش از اندازه تفت ندهید؛ چون احتمال سوختن آن و تلخ شدن غذا وجود دارد.

  • یک کفگیر آهنی را مستقیم روی شعله اجاق گاز گذاشته و حرارت شعله را زیاد می کنیم تا خوب داغ شود.
  • اگر بخواهید خورش را با گوشت قلقلی آماده کنید باید بعد از ورز دادن گوشت با نمک، فلفل و پیاز، آن را در روغن به صورت جداگانه سرخ کنید سپس به خورشت خود اضافه نمایید.
  • ۷- در برخی از دستورها، پیاز را رنده میکنند یا کلا از آن استفاده نمیکنند.
  • پس اینکه گردو را یک دقیقه تفت دادید ۶ یا ۷ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید.
  • سپس گردوی پودر شده را کمی روغن تفت بدهید تا رنگ آن یک درجه تیره شود.

همچنین باید در مراحل آخر پخت به خورشت شما اضافه شود. فرایند پخته این خورش مانند تهیه با مرغ است با این تفاوت که گوشت بوقلمون کمی دیر پز تر است و به همین دلیل زمان پخت کمی طولانی تر خواهد شد. در این خورشت، گردو ها بعد از این که به خوبی در غذاساز خرد شد باید به شکل خمیری در بیاید و سپس به قابلمه اضافه شود. همچنین بوقلمون باید به همراه ۶ لیوان آب سرد با حرارت ملایم پخته شود. خورش فسنجان رشتی باید برای چند ساعت به آرامی بپزد تا کاملاً جا بیفتد. در این مدت هر زمان آب خورش کم شد، می توانید کمی آب سرد یا چند تکه یخ به آن اضافه کنید.

شأن یک خانواده ایرانی، مسکن ۲۵ متری نیست

رب بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه جوشیدن رنگ آن باز می شود و خورشت را سیاه می کند. بنابراین ابتدا ۲ الی ۳ قاشق رب به خورشت اضافه کنید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بجوشد بعد اگر هنوز خورشت فسنجان به رب نیاز داشت به خورشت کم کم و مرحله به مرحله رب بزنید. ۱- یکی از نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه این است که غلیظ و لعابدار باشد. یک نکته برای غلیظ شدن خورشت فسنجان این است که مقدار گردو باید به اندازه باشد.

دستور تهیه سیر ترشی سفید خوشمزه و مجلسی

حالا می توانید مرغ را به همراه زعفران دم کرده به خورش خود اضافه کنید.پس از اضافه کردن مرغ ها در صورت تمایل می توانید کمی شکر هم به خورش اضافه کنید. اگر دوست دارید طعم خورش شما ملس باشد حتما شکر ضافه کنید. پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم کنید تا گردو به مرور زمان شروع به روغن انداختن کند. در این مرحله حدود ۲ تا ۳ ساعت باید صبر کنید تا گردو به خوبی روغن بیندازد. بعد از حدود ۳ ساعت خورشت فسنجان با مرغ شما آمادست که نوش جان کنید. اگر خورشت آبکی هست و آلو بخار استفاده نکردید، در این مرحله یک سیب درختی را پوست بکنید با رنده ریز رنده کنید و داخل خورشت بریزید.

فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله

با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک خورشت فسنجان جا افتاده و عالی با مرغ  را به شما آموزش دهیم. در مرحله بعد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود.