
بروزرسانی: 22 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . سمبوسه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
- کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم.
- انبه یا پودر آن به علاوه رب و فلفل و نمک را در یک تابه کوچک بریزید و نیم ساعت بجوشانید.
- لایه ها را به شکل مثلث \u200fجمع کرده و با لبه ها را با انگشت فشار دهید تا هنگام سرخ کردن در روغن باز نشود.
- برخی ترجیح می دهند مقداری قارچ اسلایس شده هم به مواد میانی سمبوسه اضافه کنند.
- حالا باید سیب زمینی ها پوره شده را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید.
- \u200fقسمت هایی که لایه ها روی هم قرارگرفته اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ کردن از هم باز نشوند.
باقی مراحل؛ یعنی پیچیدن و سرخ کردن سمبوسه ها مشابه قبل است. سمبوسه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوب کشور می باشد. این غذای خوشمزه دارای محبوبیت زیادی می باشد و به همین دلیل به همراه فلافل، در دکه های خیابانی به فروش می رسد.
مرحله سوم :اضافه کردن سبزی و ادویه به سمبوسه
در مورد سبزیجات سمبوسه باید بگم خودم ترکیب گشنیز و جعفری رو خیلی با این مواد دوست دارم ولی بنا به ذائقه و شم آشپزیتون میتونید هر سبزیجاتی که به نظرتون خوب و سازگار میاد اضافه کنید. یکی از غذاهای پر طرفدار و محبوب ایرانی است که اصالت آن مانند فلافل متعلق به شهرهای جنوبی کشور می باشد. این غذای خوشمزه از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است و به همین دلیل در انواع متفاوتی طبخ می شود. پس از پیچاندن سمبوسه ها آنها را در روغنی که حدود نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنید. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شده اند،داخل روغن قرار دهید. حالا سمبوسه ها را به تعدادی که در ظرف جا می شود در روغن قرار می دهیم تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.
مواد مورد نیاز جهت تهیه\xa0سمبوسه سبزیجات :
پس از اینکه یک سمت سمبوسه سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. سیب زمینی را که کنار گذاشته بودید، پوست بگیرید و نگینی خورد کنید. با توجه به اینکه سمبوسه یک غذای فست فودی است و روغن زیادی در تهیه آن استفاده می شود ، بهتر است که کمتر مصرف شود. اما یک نکته وجود دارد و آن این است که این سمبوسه در منزل تهیه شده و بهداشتی تر از سمبوسه های بازاری می باشد. حالا سمبوسه های آماده شده داخل ظرف زیبایی چیده و با انواع سس ها نوش جان کنید. برای اینکه آخرین تا باز نشه موقع سرخ شدن به یه چسب نیاز داریم.
بعد از آماده شدن خمیر نوبت صاف کردن و ریختن مواد سمبوسه درون آن است. برای این کار گلوله هایی به اندازه ی دلخواه از خمیر بردارید و آن را در روی سطحی صاف با وردنه خوب باز کنید تا سطح خمیر نازک شود. سپس با قاشق از مواد آماده شده را در یک قسمت خمیر ریخته قسمت های دیگر را روی آن قراردهید و لبه ها را از تمام قسمت ها فشار دهید تا به هم بچسبد. حالا مثلثی که داخلش مواد سمبوسه است را به طرف خودتان تا کنید ودرآخرکار مثلث آخری را برروی دیگری تا کنید. پیجیدن سمبوسه سیب زمینی سلیقه ای است و می توانید سمبوسه هایتان را به شکل مستطیل و لقمه ای تا کنید. در فاصله سرخ شدن سیب زمینی ها، پیاز را پوست گرفته و بشویید.