
بروزرسانی: 22 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره
طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره
ما در دستور فوق، طرز تهیه سمبوسه کلاسیک را به شما آموزش دادیم. با این حال سمبوسه انواع مختلفی دارد و شما می توانید از هر ماده ای که دوست دارید در داخل سمبوسه استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه انواع سمبوسه را به شما آموزش می دهیم.
- در ادامه باقیمانده جعفری را به کاسه اضافه کرده و با سیب زمینی ترکیب می کنیم.
- به سلیقه خود می توانید از انواع پنیر های رنده شده و ورقه ای در سمبوسه استفاده کنید.
- حالا ماده میانی سمبوسه آماده است و باید نان های لواش را آماده کنیم.
حالا خمیر را در یک نایلون گذاشته و 15 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کرده و حجیم تر شود. اگر با کالری بالا مشکل ندارید می توانی به سمبوسه خود پنیر نیز اضافه کنید. به سلیقه خود می توانید از انواع پنیر های رنده شده و ورقه ای در سمبوسه استفاده کنید. زمانی که مواد را در نان قرار دادید مقداری پنیر هم می توانید روی مواد سمبوسه قرار دهید.
طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو
اشترودل گوشت و قارچ یکی از خوشمزه ترین غذاهای دسته فست فود است که با توجه به طعم دلچسبی که دارد بسیار محبوب است. اشترودل های خوشمزه نان رضوی که در مشهد تولید می شود دارای روش تهیه آسان اما خوشمزه ای است. ماهیتابه حاوی سیب زمینی و پیاز را مجددا روی حرارت قرار دهید. می توانید به جای گوشت چرخ کرده، از سوسیس خانگی نیز استفاده کنید.
طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله
برای پیچیدن سمبوسه ابتدا باید نان لواش را برش بزنید. برای این کار نان را از طول و به شکل یک نوار باریک به عرض حدود 10 سانتی متر و طول بلند برش بزنید. در صورتی که دوست دارید سمبوسه بزرگتر باشد، می توانید عرض آن را بزرگتر انتخاب کنید.
محبوبیت سمبوسه در حدی است که در هر شهری به راحتی می توانید در کنار خیابان این غذای خوشمزه را بیابید. در نهایت، می توانید برای تزئین سمبوسه گوشت از سس سمبوسه یا انواع سبزیجات، زیتون یا گوجه های گیلاسی استفاده کنید. به همین شکل اگر طرز تهیه پوره سیب زمینی را دنبال می کنید، از زیتون یا سبزیجات مختلف برای تزئین آن کمک بگیرید. در این مقاله من تلاش کردم تا طرز تهیه ی سمبوسه ی معمولی و سمبوسه ی پیتزایی را توضیح بدهم همچنین طرز پیچیدن سمبوسه و درست کردن خمیر سمبوسه را هم بیان کردم.