
بروزرسانی: 22 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
در این مورد می توانید از چراغ داخلی فر کمک بگیرید و به سمبوسه ها سر بزنید تا نسوزند. سپسس روغن را به آرد اضافه می کنیم وبا آن مخلوط می کنیم. آب گرم را به تدریج اضافه می کنیم وبه کمک دست باهم مخلوط می کنیم.
- خمیر سمبوسه را طبق روش گفته شده پهن کنید و به شکل چهارگوش ببرید.
- در ادامه نان های لواش را به صورت مستطیلی بلند به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم، سپس روی سطح کار قرار می دهیم.
- در مرحله دوم از پخت سمبوسه پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. افزودن سیر اختباری می باشد و می توانید از پودر سیر نیز استفاده کنید. پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم.
آشپزی ( از دست ندهید)
سپس گوجه فرنگی ریز شده و رب گوجه فرنگی را روی آنها بریزید و فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را که بهتر است تند و تیز باشد به گوشت تان اضافه کنید و یک تفت بدهید. حالا همه ادویه ها و رب گوجه فرنگی را با گوشت تان مخلوط کنید تا مواد یکدست شود و بگذارید اندکی خنک شود . حواستان باشد که سمبوسه جنوبی را فقط با نان لواش تان درست کنید و لذت آن را با خمیر از بین نبرید.
اولین نفر در جریان مطالب جدید قرار بگیر
نکته دیگر در مورد نان لواش این که حتما از نان های نرم استفاده کنید تا زمان پیچیدن سمبوسه ها با مشکل مواجه نشوید. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را با حوصله سرخ می کنیم و پس از سرخ شدن سمبوسه ها آنها را یا در توری فلزی قرار می دهیم یا با استفاده از دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم. یکی از مهمترین نکات در آشپزی این است که ابتدا بدانید هدف از کار چیست و بعد برای چند نفر طبخ خواهید کرد. در مرحله بعد حتما بر روی یک برگه مراحل انجام کار و مقدار مواد اولیه های موجود را نوشته و دقیقا عین آن چیزی که بایست انجام شود را انجام دهید. نان لواش رو به صورت عمودی از وسط برش بزنید به طوریکه مستطیلی با عرض کم و طول زیاد داشته باشید.
سازمان برنامه ضد کارگران و بازنشستگان
سیب زمینی 4 عدد متوسط – پیاز 1 عدد متوسط – گوشت چرخ شده 200 گرم - جعفری تازه به صورت خرد شده حدود 3 قاشق – نان لواش 5 عدد – نمک و فلفل و سایرادویه های دلخواه به میزان دلخواه. سمبوسه سیب زمینی در اصل غذایی متعلق به خراسان است که نام اصلی آن آش جوشپره بوده است. برای تهیه این آش نخود پخته کوبیده شده همراه با ادویه و پیاز سرخ شده، درون خمیری نازک می پیچیدند و فشار می دادند تا سفت شود و خمیر به هم بچسبد. پس از اینکه رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به همراه گشنیز ساطوری شده ، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.