
بروزرسانی: 22 تیر 1404
غذاهای ایرانی لیست 65 غذای ایرانی خوشمزه و جدید مجله کوروش
غذاهای ایرانی لیست 65 غذای ایرانی خوشمزه و جدید مجله کوروش
آش دوغه وا یکی از آش های سنتی غرب ایران و منطقه کردستان است که با آش دوغ اردبیل تفاوت هایی دارد. مواد لازم برای تهیه آش دوغه وا به سبک کردی دوغ، نخود، برنج، سبزی آش و بلغور گندم است. در بعضی مناطق این آش با کوفته ریزه هم درست می شود و درنتیجه طعم متفاوتی پیدا می کند.
- این آش خوشرنگ و زیبا متعلق به استان یزد و یک از غذای محلی یزد می باشد.
- شما می توانید این غذا را در تور کیش یا رستوران غذاهای سنتی کیش پیدا کنید.
- برخی هم معتقدند ریشه اصلی کلمه حلیم، لحیم است، یعنی درست شده از گوشت فراوان، که به مرور زبان در گفتار به حلیم تبدیل شده است.
- در فرهنگ یزدی ها آش شولی یکی از مهم ترین غذاهای شب یلدا است و در کنار آجیل و سایر خوراکی های خوشمزه این شب سرو می شود.
مواد اولیه این غذا متشکل از گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، سیب زمینی، هویج، رب گوجه فرنگی و دارچین هستند. شاید در نگاه اول مواد اولیه تاس کباب به مایه ماکارونی شبیه باشد. برای پخت تاس کباب یزدی همه این مواد با مقدار کمی آب در ظرف مناسبی بار گذاشته می شوند. این غذای محلی ایرانی به صورت خوراک پخته شده و با برنج یا نان سرو می شود. اگر به غذاهایی با طعم ترش علاقه دارید، پس سفر به گیلان می تواند لذتی دوچندان را برای شما به همراه داشته باشد.
اینجا کلیک کنید: طرز تهیه اسنک ذرت پنیری
پودر گردوی به روغن افتاده را با کشک خیس خورده مخلوط کنید و آن ها را بسابید. سابیدن باید آن قدر ادامه پیدا کند تا کشک ها از همدیگر جدا شوند. در این مرحله به کشک ها آب اضافه کنید تا ذرات جداشده از کشک ها در آب حل شوند. هلی آش بعد از پخت با نعنا داغ تزئین می شود و بسیار خوش مزه است. در بعضی مناطق استان گلستان هلی آش را با کدو هم درست می کنند.
آش ماش پیازو
در این مقاله جاباما برخی از غذاهای سنتی تعدادی از استان های کشور را معرفی می کنیم. در سفر به یزد، حتما طعم یکی از بهترین غذاهای محلی ایرانی این شهر را امتحان کنید. یکی دیگر از غذاهای محلی ایران، مانی پلوی دامغانی است که فوق العاده لذیذ و خوشمزه است.
زادگاه اکبر جوجه شهر گلوگاه است و یکی از غذاهای محلی شاخص استان مازندران به حساب می آید. غذایی که سال ها است در رستوران های سایر شهرها هم تهیه می شود و حتی خیلی ها خودشان آن را در منزل درست می کنند. نمی دانم اصلاً معرفی کردن کباب به عنوان یک غذای خوشمزه و دوست داشتنی کار درستی هست یا نه! گوشت اعلای گوسفندی را با هزار و یک فن و مهارت آشپزی که هرکسی هم ندارد، به سیخ می کشند و می پزند تا کباب بناب آماده شود. اصلی ترین مرحله برای پختن این کباب آماده کردن مواد اولیه است که تأثیر زیادی در مغزپخت شدن آن دارد.