
بروزرسانی: 22 تیر 1404
لذیذترین غذاهای محلی ایران شکم گردی در شهرهای ایران مجله گردشگری اتاقک
لذیذترین غذاهای محلی ایران شکم گردی در شهرهای ایران مجله گردشگری اتاقک
ترکیب قنبر پلو را برنج، گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، آرد نخودچی، شیره انگور، پیاز، رب انار و زعفران تشکیل می دهند. عطر و بوی این غذا نظیر ندارد و با یک بار چشیدن آن، قطعاً به طرفدار پروپاقرص قنبر پلو تبدیل می شوید. قنبر پلو، غذای محلی شهر است که به عنوان یکی از غذاهای تشریفاتی در مهمانی ها آماده می شود. این غذا ترکیب جذاب و خوشمزه ای از انواع مواد غذایی مقوی است که انرژی فوق العاده ای را به شما می بخشد. چند نمونه غذای محلی شیراز می شناسید؟ سفر به هر شهر یا کشوری، مجموعه ای از تجربیات جذاب و بی نظیر را در اختیار آدم ها قرار می دهد.
- گشنیز و جعفری خرد شده و تفت داده شده را پس از یک ساعت پخت گوشت و حبوبات در قابلمه بریزید.
- این دسر خوشمزه بیشتر در ماه رمضان یا به عنوان نذری در ماه های محرم و صفر پخته می شود.
- کله پاچه معمولاً برای صبحانه به عنوان یک تقویت کننده انرژی برای تمام روز، مصرف می شود.
- شلمین یا شلم همان شلغم است که برای این غذا از برگ و سر آن استفاده می کنند.
البته این بار به عنوان میان وعده و خوراکی زنگ تفریح بچه مدرسه ای ها هم عالیه. کسرول کلم بروکلی تخم مرغ هم داره که پروتئین مورد نیاز بدن رو در طول روز تأمین میکنه. چی بهتر از سبزی و تخم مرغ برای صبحانه؟ این صبحانه سالم میتونه باقی مونده شام شب قبل شما باشه. اگه یه مقدار از کوکو سبزی شما باقی موند میتونید اون رو با کاتر یا چاقو برش بزنید و همراه یه ورقه پنیر لای نان بگذارید.
۱۰. کلم پلو
البته حواستان باشد که این رستوران فقط برای وعده ناهار باز است و سرویس می دهد. هرچند ممکن است نام این رستوران شما را به یاد روانکاو بزرگ فرانسوی، ژاک لاکان، بیندازد، اما برای بسیاری از افراد نام این رستوران با خوردن یک وعده ماهی لذیذ پیوند خورده است. رستوران لاکان در تهران بهترین جایی است که می توان انواع ماهی ها را در آن سفارش داد.
طرز تهیه میرزا قاسمی
کبه یک نوع غذای عربی است که در آشپزی بوشهر وارد و در غذای محلی بوشهری ماندگار شده است. در آشپزخانه مردمان بوشهر انواع غذاهای دریایی تازه صید شده پیدا می شود و بوشهر را می توان بهشت طرفداران غذاهای دریایی دانست. کوفته آب سماق را اکثرا با نان می خورند اما رستوران هایی هستند که این غذا را با برنج هم برایتان سرو کنند. پیشنهاد می کنم سراغ این غذای معروف و خوشمزه را از رستوران های سنتی کاشان بگیرید. این غذا را به آبگوشت ایرانی شبیه می دانند با این تفاوت که در گوشت لوبیا خبری از نخود نیست. این غذا به دلیل طعم شیرینش معمولاً همراه با سبزی خوردن سرو می شود.
اگر دوست دارید طعم های خاص را امتحان کنید، حتماً بورانی بادمجان کبابی را در سفر خود به مازندران بخورید. برای تهیه این غذا که یکی از بهترین غذاهای محلی مازندران است، از بادمجان کبابی استفاده می کنند. همچنین ترکیبات دیگری چون سیر، ماست موسیر و نمک نیز به آن افزاده می شود.