
بروزرسانی: 22 تیر 1404
لذیذترین کباب های ایران کباب کدام شهر خوشمزه تر است؟ مجله گردشگری اتاقک
لذیذترین کباب های ایران کباب کدام شهر خوشمزه تر است؟ مجله گردشگری اتاقک
با کمک سایت هومسا هم به اقامتگاه های لوکس و خاص دسترسی دارید و هم می توانید از اقامت در آپارتمان ها و سوئیت هایی با قیمت های به صرفه لذت ببرید. علاوه بر آبگوشت گوجه سبز، آبگوشت باغی نیز در میان مردم کرمانشاه بسیار محبوب است. این آبگوشت با میوه های محلی و فصلی مانند گیلاس، سیب، هلو، آلو یا آلبالو استفاده می شود. گوشت گوسفند، پیاز، نخود و لوبیای سفید، میوه های مختلف، سیب زمینی، دارچین، رب و ادویه از مواد تشکیل دهنده آبگوشت باغی هستند. وقتی که به یزد سفر کنید، خواهید دید که معدن شیرینی های خوشمزه است.
- حالا کبابی را به شما معرفی می کنیم که رسماً با نام کباب قفقازی شناخته می شود.
- این روزها این غذا را به ندرت طبخ می کنند، اما اگر میهمان زنجان بودید، حتما آن را نوش جان کنید.
- در سفر به یزد، حتما طعم یکی از بهترین غذاهای محلی ایرانی این شهر را امتحان کنید.
- خورشت بامیه مواد اولیه ساده ای دارد و برای هر نوع سلیقه و رژیم غذایی مناسب است.
- باغ رستوران دالاهو، رستوران صوفی، رستوران باغ عمارت شاپوری، رستوران خوشا شیراز ، رستوران هفت خوان و ….
رنگ آش دوغ شیرازی برخلاف انواع دیگر و به دلیل وجود زردچوبه، کمی به زردی تمایل دارد. برخی از شیرازی ها، به جای لپه از بنه یا همان پسته کوهی برای تهیه آش استفاده می کنند و با دوغ محلی ترش و خوش طعم، مزه این آش را منحصربه فرد و خاص می سازند. عده ای نیز کمی گوشت چرخ کرده و تفت داده شده به آش می افزایند. گاه به جای سبزی آش، می توان تنها از اسفناج یا برگ چغندر در تهیه آش دوغ شیرازی استفاده کرد. آش سبزی شیرازی از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای محلی شیراز به شمار می رود که در فهرست آثار ناملموس کشور نیز به ثبت رسیده است.
آشنایی با غذاهای مازندرانی
اگر قصد دارید تا عصبانی کامل و خوشمزه در سفر به گیلان نوش جان کنید، پیشنهاد میکنیم حتما از خوردن میرزا قاسمی غافل نشوید. احتمالا از روی اسم این غذا می توانید حدس بزنید که مواد اصلی آن و ظاهرش شبیه به قورمه سبزی باشد. آبگوشت قورمه با همان مواد اولیه خورشت قورمه سبزی پخته می شود.
کیش
سپس زرشک از قبل خیس خورده را در تابه بریزید و مواد را با هم سرخ کنید. در نهایت، گوشت پخته شده را در تابه بریزید و هل و زعفران باقی مانده را به آن ها اضافه کنید. شوربای قیمه ریزه، یک غذای مقوی و لذیذ بختیاری است که با برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، سبزی آش و نعنا خشک درست می شود. این آش سنتی، غذایی فوق العاده برای درمان سرماخوردگی به شمار می آید.
در کنار جاذبه های گردشگری کرمانشاه، خودتان را به رستوران دنج و محلی کرمانشاه دعوت کنید و طعم متفاوت غذاها را بچشید. غذاهای فوق العاده اصیل از دنده کباب تا خورش خلال که در ترکیب همه آن ها روغن کرمانشاهی جایگاه خاصی دارد. اغلب در فصل زمستان، آش های مقوی کرمانشاهی، غذای عموم مردم محسوب می شود؛ آش های خوشمزه ای که نمونه هایی از آن ها را در بالا برایتان گفتیم. کال کباب یکی از جذاب ترین پیش غذاهای گیلانی است که از ترکیب بادمجان کبابی، گردو، سیر، سبزیجات معطر مانند نعناع، چوچاق و خالواش تهیه می شود. برای درست کردن این غذا، بادمجان را پس از کبابی کردن می کوبند و سپس سیر، گردو و سبزیجات سابیده شده را نیز به آن اضافه می کنند.