معرفی غذاهای محلی و سنتی زنجان ؛ از جغور بغور تا پیازو
انتشار: خرداد 16، 1401
بروزرسانی: 22 تیر 1404

معرفی غذاهای محلی و سنتی زنجان ؛ از جغور بغور تا پیازو

معرفی غذاهای محلی و سنتی زنجان ؛ از جغور بغور تا پیازو

حتما شما هم می دانید که زمستان های کویر بسیار سرد و تابستان های آن بسیار گرم است. امکان ندارد کسی به شهر گرگان سفر کند و سری به بلوار ناهارخوران نزند. بولوار ناهارخوران منطقه ای جذاب و دیدنی در گرگان است که به دلیل فضای سرزنده و بانشاط و چشم اندازهای بکر و دیدنی جایگاه ویژه ای در قلب مسافران و اهالی گرگان دارد.

  • درست است که می توانید شیشلیک را در سراسر ایران میل کنید اما شیوه آماده کردن و طبخ آن در مشهد و با هنر آشپزهای خراسانی و مشهدی یک چیز دیگر است که به شما پیشنهاد می کنیم اصلا از دستش ندهید.
  • اگر از افرادی هستید که به رستوران های سنتی علاقه دارید و می خواهید از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی لذت ببرید، رستوران سنتی سرای مهر گزینه بسیار مناسبی است.
  • احتمالا شما هم با شنیدن نام اردبیل به یاد صبحانه سنتی سرعین می افتید.
  • معمولا به هنگام سرو بر روی این آش نعنا داغ می ریزند و برخی از کوفته ریزه هم در آن استفاده می کنند.
  • در زمان های دور که افراد به یخچال دسترسی نداشتند، برای نگهداری گوشت، آن را قورمه می کردند.
  • کیک ها بدلیل تنوع مهارت خاصی هم در پخت دارند که توانسته ایم آنها را به رایگان در بخش آموزش رایگان آشپزی معرفی و آموزش داد.

اما در سال ۹۱ این خانه توسط خانمی خریداری و پس از مرمت به یک رستوران زیبا تبدیل می شود. به یاد دختر میرزا محمود، نام آن را رستوران نون و نمک فخرالملوک می گذارند. حالا این رستوران یکی از بهترین رستوران های سنتی تهران محسوب می شود که با ارائه انواع غذاهای اصیل ایرانی خوب و باکیفیت توانسته رضایت اکثر مشتریان خود را جلب کند.

از بین بردن حشره برنج

یکی از غذاهای ایرانی محلی و سنتی این شهر را می توان پلو مخلوط نام برد. پلو مخلوط در واقع همان استانبولی یا لوبیا پلو است، اما با چند تفاوت کوچک که طعم آن را خاص می کند. مواد اصلی این غذا گوشت، برنج، هویج، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه های مخصوص هستند. ته دیگ پلو مخلوط بسیار خوش طعم بوده و آن را به یکی از معروف ترین غذاهای محلی مشهد تبدیل کرده است. یکی از غذاهای محلی خوشمزه رامسر که در سفر به این شهر حتما باید آن را امتحان کنید، آغوز مسما است. این غذای محلی مقوی و خوشمزه به دلیل طعم بی نظیرش که ترکیبی از فسنجان با گوشت اردک است، طرفداران پروپاقرصی در ایران دارد.

آش کدو؛ لذیذترین غذای محلی رامسر

رستوران های نرگس خاتون، حسن رشتی، قصر دریا، گیلانه برتر و آفتاب گردان بهترین رستوران های نوشهر با غذای محلی هستند. بین رستوران های خوب نوشهر، معدود رستوران هایی هستند که محیطی ساده و شیک دارند و شما هزینه ای که پرداخت می کنید بیشتر صرف کیفیت بالای غذا می شود تا برند رستوران و محیطی لاکچری. این موضوع را رستوران گرد ها به خوبی درک می کنند و آن هایی که عاشق غذای باکیفیت هستند و چون هزینه برایشان مهم است به دنبال رستوران هایی با غذای عالی اما محیطی ساده می گردند. در میان بهترین رستوران های نوشهر، کته کبابی حسن شیرازی جایی است که خوراک این دسته از رستوران گرد ها می باشد. رستوران نرگس خاتون یکی از رستوران های لوکس و نسبتاً گرانقیمت نوشهر است و از معدود رستوران هایی می باشد که به لطف سرو انواع غذاهای باکیفیت و بی نظیر، همه آن را میشناسند.

رستوران عمارت فیل شیراز

گاهی تجربه کردن طعم بعضی از این غذاها تا مدت ها در خاطرمان می ماند و دوست داریم مزه اش را دوباره بچشیم. کرمانشاه از استان های کردنشین و زیبای ایران است و مقصدی جذاب برای سفر و تجربه های به یادماندنی. غذاهای محلی استان کرمانشاه با طعم و عطری منحصربه فرد یکی از جذابیت های سفر به این منطقه برای گردشگران است. می خواهیم از این غذاهای لذیذ برایتان بگوییم، همراهمان باشید. یکی از غذاهای مقوی و سنتی یزد، همین فسنجان یزدی است که برای تقویت بدن، افسردگی، سردرد و بسیاری از بیماری های دیگر مناسب است. این فسنجان ترکیبی از گوشت قرمز، گردو، بادام، چغندر، سیب یا آلو یا به، برگه زردآلو، رب انار، پیازداغ، هل و ادویه است.