
بروزرسانی: 22 تیر 1404
نام غذای ایرانی در میان چندش آورترین غذاهای دنیا +عکس مشرق نیوز
نام غذای ایرانی در میان چندش آورترین غذاهای دنیا +عکس مشرق نیوز
خاچاپوری، یکی از غذاهای سنتی و مشهور گرجستانی است که ترجمه نام آن، «نان پنیری» است. خمیر نان در حین پخت پف می کند و به شکل های مختلفی درمی آید. این غذا را می توان به عنوان مخلفات برای شام یا حتی یک برانچ لذیذ سرو کرد. بیگوس، خوراکی دودی و بسیار محبوب است که به عنوان غذای ملی لهستان شناخته می شود. این خوراک، متشکل از گوشت های تکه ای مختلف، کلم ترشی (آب پزشده با سرکه) و کلم تازه خردشده است.
- اما اگر با تور تایلند سفر کنید شاید این غذا را از نزدیک ببینید.
- هرگوشه از کشور عزیزمان ایران با توجه به ذائقه مردمان منطقه و مواد اولیه ی موجود، فرهنگ غذایی خاص خود را داشته و از تنوع بسیار بالایی برخوردار است.
- اگر این غذا با روغن حیوانی کرمانشاهی درست شود عطروطعم فوق العاده ای دارد؛ اما اگر امکان تهیه روغن حیوانی را ندارید نگران نباشید؛ چون این غذا با کره یا روغن معمولی هم لذیذ است.
- در این مطلب 15 دستور از خوشمزه ترین غذا های دنیا را با هم خواندیم و با مواد اولیه مورد نیاز آن ها آشنا شدیم.
درنهایت برنجی را که از قبل خیس کرده ایم به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا دم بکشد. برای پخت سوسیس سوخاری ابتدا آرد را در یک ظرف بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید. شیر و آرد را با همزن هم بزنید (بطوریکه شل نباشد و آرد گلوله نشود). سوسیس ها را از وسط نصف کنید بصورتیکه هم اندازه ی پنیرهای ورقه ای باشد. اما در عین حال، منبع خوبی برای سیانور نیز به شمار می رود. بدون شک هیچ کس دوست ندارد غذای خود را با طعم سیانور بخورد.
۲۱- گلت (galette) با بادمجان و قارچ
آبگوشت از خوراک های بسیار قدیمی و خوشمزه ایرانی است که انواع مختلفی دارد. اما مواد اولیه آن معمولا یکی است و روش طبخ آن متفاوت است. گوشت، سیب زمینی و پیاز و رب گوجه فرنگی و نخود از مواد اولیه بسیاری از انواع است. ابتدا آب این غذا را درون یک ظرف ریخته و با نان می خورند و سپس گوشت کوبیده آن را تهیه کرده و در قسمت دوم غذا نوش جان می کنند.
طرز تهیه آش شوربای عروس (ترکیه)
در بین غذاهای استرالیایی حقیقتاً چیکن پارم یک غذای منحصر به فرد است. برای طبخ این غذا شما به سس گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای،مقداری فیله مرغ و پنیر موزارلا نیاز دارید. سوپ نودل فو غذای ملی ویتنام است که با گوشت گوساله و یا حتی مرغ تهیه میشود که با انواع سبزیجات معطر میتوان این غذا را خوش طعم تر کرد. هویچ، پیاز، سیرتازه، مارچوبه، قارچ و نمک نیز در بین مواد تشکیل دهنده این غذا دیده می شوند.
سوپ لانه پرنده در کدام مناطق سرو می شود؟
غذاهایی که شهرت بیشتری دارند و در واقع نماینده فرهنگ غذایی کشورمان در دنیا محسوب می شوند. شما نیز می توانید غذاهای بیشتری را به این لیست اضافه کنید و فرهنگ غذایی محل زندگی تان را به دیگر دوستانتان معرفی نمایید. اندونزی گزینه بعدی برای خوردن یک غذای لذیذ و ارزان قیمت است. غذای محبوب و معروف اندونزی یعنی برنج سرخ شده یا همان ناسی گورنج خیلی سریع و در یک چشم به هم زدن آماده می شود. بازارهای شبانه سرتاسر کشور اندونزی و رستوران های واریونگ (Warung) بهترین و ارزان ترین جا برای خوردن ناسی گورنج هستند.