۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون
انتشار: آذر 09، 1401
بروزرسانی: 22 تیر 1404

۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون

۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون

بولامه یا بولاماق، از غذاهای محلی قوم ترکمن و البته گلستان است. این غذا که ظاهری شبیه به حلیم دارد، با برنج، شکر و روغن حیوانی طبخ می شود. بولامه، اغلب در مراسم های خاص مثلا مراسم بعد از زایمان یعنی در هفتمین روز به دنیا آمدن نوزاد، به عنوان ولیمه سرو می کنند.

  • تاریخچه این خورشت به صورت دقیق مشخص نیست و ما نمی دانیم اولین بار چه کسانی این غذا را پخت کرده اند؛ اما در کل این نظریه که قلیه ماهی متعلق به جنوب است از عمومیت بیشتری برخوردار است.
  • شکرپلو بوشهر از ترکیب برنج، شکر و زعفران تهیه شده و بیشتر با قیمه بوشهری سرو می شود.
  • شاید برایتان جالب باشد که بدانید واویشکا غذای بومی رشت نیست، بلکه در زمان نفوذ روس ها به استان گیلان وارد فرهنگ غذایی گیلانی ها شده است.
  • استان هرمزگان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و خصوصیات اقلیمی که دارد، دارای غذاهای متنوع و خوش آب و رنگ است.

یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایران را می توانید در مازندران تجربه کنید، به خصوص اگر توسط یک سرآشپز شمالی برایتان درست شود. نزدیکی این استان به دریای خزر، باعث شده که ماهی یکی از غذاهای اصلی آن ها در اعیاد، تعطیلات و وعده های غذایی شان باشد. علاوه بر ماهی، در میان خوراکی های گیاهی، بادمجان نقش پررنگی در غذاهای مازندرانی دارد. در اکثر غذاها، برای خوش طعم شدن از رب انار و شکر هم استفاده می کنند که باعث می شود طعم ملس و جذابی بگیرد. باقلاقاتق، یکی از معروف ترین غذاهای گیلان است که حتما نام آن را شنیده اید.

لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان لرستان

با اینکه این هتل دارای یک طبقه است اما ۲۵ باب واحد اقامتی دارد که با نزدیک بودن به ساحل و امکاناتی نظیر رستوران و صندوق امانات و غیره یک مکان دنج و متفاوت را رقم زده است. هتل آتامان هفت طبقه قشم در سال ۱۳۹۶ با ۵۸ اتاق و سوئیت کار خود را آغاز کرد. این هتل زیبا که فاصله کمی هم با مراکز تجاری و ساحل دارد، به یکی از پرطرفدارترین هتل ها در قشم تبدیل گشته است. همچنین در نظر داشته باشید برخی از جاذبه های دیدنی نوشهر هم در نزدیکی رستوران حسن رشتی قرار دارند که شامل برج تی وی اس و بازار روز نوشهر بوده و بازدید از آن ها هم خالی از لطف نخواهد بود.

رستوران اکبر جوجه

شیرازی ها در پخت این آش به جز سبزی های مختلف و فوت های کوزه گری شان از برنج، عدس، نخود، دارچین، گوشت، لوبیا سفید، تره، ترخون و شوید هم استفاده می کنند . همین سبزیجات و ادویه های خاص شیرازی هستند که دلیل اصلی تغییر طعم و مزه کلم پلوی شیراز می شود. یادتان باشد کلم پلو را حتماً با سالاد شیرازی نوش جان کنید تا از طعم و مزه آن بیشتر لذت ببرید. غذاهایی معطر، باکیفیت و خوش طعم که به معنای واقعی کلمه می توانند انتظار شما از یک رستوران عربی در تهران را پاسخ دهند. لم چابس، بشقاب میکس گریل و منو کباب های این رستوران جزء گزینه های پیشنهادی است.

باقالاقاتوق، مشهورترین غذای محلی گیلان

از ترکیبات اصلی این خورشت لذیذ علاوه بر آلو می توان به قیسی، مرغ و یا گوشت، پیاز داغ فراوان، شکر و زعفران اشاره کرد. شهر زیبای ماکو، علاوه بر جاذبه های گردشگری فراوانی که دارد، غذاهای متنوع و خوشمزه آن را نیز می توانید امتحان کنید. چنانچه تصمیم دارید که به این شهر سفر کنید یا خودتان می خواهید یک غذای لذیذ و جدید را میل کنید، ما به شما گیشنیز کباب را پیشنهاد می کنیم. همان طور که از اسمش پیداست، این غذا مخلوطی از گوشت و گیشنیز و البته دیگر مواد همچون لپه، پیاز، تخم مرغ، آرد، لیموعمانی و ادویه هایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه است. اوجیزک، نوعی آبگوشت است، با این تفاوت که برای تهیه آن، از گوشت استفاده نمی شود. آنچه که این غذا را خاص می کند، ادویه ها و موادی است که برای تهیه آن استفاده می شود که با عنوان «آچار» می شناسند.