
بروزرسانی: 22 تیر 1404
10 تا از بهترین غذاهای گیلان
10 تا از بهترین غذاهای گیلان
شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان گلستان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. رستوران هایی که انواع غذاهای ایرانی و شیرازی را طبخ و سرو می کنند، همواره از بهترین رستوران های شیراز هستند. این رستوران ها برای مسافران و گردشگران جذابیت و زیبایی خاصی دارند.
- پلو عربی، مجبوس، مچبوس یا مکبوس عربی یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به کشور عربستان برمی شود.
- در واقع، حضور آلو باعث می شود تا این خورش، طعمی ملس و خوشمزه داشته باشد.
- «خورش مرغ افشاری» همان خورش مرغ است که در آن قیسی هم به کار می رود.
- گیلانی ها برای درست کردن این کباب از گوشت گوساله یا گوسفند استفاده می کنند و آن را در ترکیبی از پیاز، سیر، گردو و رب انار می خوابانند.
- بافت این دسر شبیه مسقطی است و گلاب و هل هم چاشنی های اصلی آن هستند.
- برای تهیه آبگوشت متنجنه رفسنجان گوشت، پیاز، حبوبات، رب گوجه، سبزی، سیب زمینی، برگه زردآلو، به و گردو نیاز می باشد.
این دسر خوشمزه جزو پر طرفدار ترین غذا های اصفهان است که مردم آن در بازه های زمانی مختلف و به همراه غذا های گوناگون آن را مصرف می کنند. اصفهانی ها برای اینکه این دسر را درست کنند، ابتدا گوشت را می پزند و پس از پخته شدن آن را می کوبند. هنگامی که گوشت کوبیده شده اماده شد، آن را با ماست چکیده، شکر و زعفران ترکیب میکنند تا خورش ماست آماده شود. برای تزین این دسر خوش مزه نیز از خلال پسته و خلال بادام استفاده می کنند.
اپلیکیشن های سفر داخلی و خارجی بیش از ۶۰ اپلیکیشن کاربردی
البته اگر از بارش باران لذت می برید و سرمای هوا نیز آزارتان نمی دهد، پاییز فصل بهتری برای سفر به بابلسر محسوب می شود. درختان در این فصل به رنگ های مختلف در می آیند و فضای بسیار زیبا در شهر ایجاد می گردد. یکی از بهترین انتخاب های برای سفر به بابلسر، سفر در پاییز و اجاره ویلا در بابلسر است تا بدون دغدغه این فصل زیبا را در بابلسر مشاهده کنید.
دلمه برگ مو اصفهانی
این غذا با کدو حلوایی، گوشت چرخ کرده، پیاز، زیره، برنج و کره محلی درست می شود. این خورشت غذای محلی مازندرانی است و مثل خورشت انار و ناردونی مواد اصلی این غذا دانه های انار و رب انار است. موادهای دیگر این خورش پودر سیر، مرغ، پودر موسیر، سیر، رب انار، انار و پیاز است. کباب کردی، یکی از معروف ترین غذاهای مریوان است که معمولا همه آن را دوست دارند و حتی می توان گفت که هر کسی با هر ذائقه ای این نوع کباب را می پسندد. این غذای لذیذ بیشتر غذای مرسوم و متداول عشایر و دامداران است که در جشن ها و مهمانی های خود این کباب کردی را بر سر سفره هایشان می آورند. در پخت این کباب، از گوشت بره ی چند ماهه که گوشتی نرم، ترد و خوشمزه دارد استفاده می شود.
روش طبخ فسنجان
پلو اسفندی بسیار مقوی و برای کودکان و رشد آن ها بسیار مناسب است. این غذای شیرازی را حتماً یک بار امتحان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. کوکوی مرغ، که در زبان محلی به آن چخرتمه می گویند، از ترکیب مرغ پخته شده و تخم مرغ تهیه می شود.