
بروزرسانی: 22 تیر 1404
18 تا از رستوران های سنتی تهران معرفی و منو رستوران + آدرس
18 تا از رستوران های سنتی تهران معرفی و منو رستوران + آدرس
در ادامه طرز تهیه این آش خوشمزه و محبوب را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد. دویماج یا دوْیمَج یک نوع عصرانه و صبحانه سنتی آذربایجان شرقی است که بیشتر در فصل تابستان پخته می شود. این غذا از تکه های نان لواش قزوینی، پنیر، سبزی خوردن یا سبزی معطر، پیاز داغ، گردو، کشمش و زرد چوبه تهیه می شود. این غذا به سادگی و سریع آماده می شود و شما می توانید آن را همراه انگو، هندوانه و یا انواع سبزیجات میل کنید. به این صورت که ابتدا لوبیا سبز و هویج را باید بخار پز یا آب پز کنید.
- اگر مسیر رودسر تا رامسر را با ماشین طی می کنید، حتما از زنان محلی آن بخش که کنار جاده نشسته و مشغول پخت نان های محلی هستند، نان «کولاس» بخرید.
- در این مطلب به معرفی چند تا از این غذاهای خوشمزه محلی تبریز می پردازیم.
- گوشت اعلای گوسفندی را با روش های مختلفی آماده می کنند و با ضخامت بیشتر از حد معمول کباب کوبیده به سیخ می کشند.
- این غذا تلفیقی از گوشت کوسه و یا سفره ماهی پخته شده بدون استخوان است که در پیاز و سبزی سرخ شده تفت داده می شود.
و عنصر دیگر سیر و تخم مرغ است که به تنهایی غذای سیرواویج را به طور مستقل به نام خود زده اند. و قلیه هم که مشخص است و نیازی به گفتن ندارد، هر نوع خورشی که در آن گوشت باشد، قلیه گویند، که قلیه ماهی زبانزد بین ایرانیان است. به شما پیشنهاد می شود که لذت طعم این غذا را در تور گیلان گردی از دست ندهید. انواع غذاهای سنتی، فرنگی و غذاهای محلی شیرازی را می توان در این مجموعه رستوران میل کرد. در بوفه صبحانه رستوران هفت خوان، با آش سبزی شیرازی از مهمانان پذیرایی می کنند.
آش گزنه یا آش دوخین کردستان
کباب کوبیده بروجردی یکی از لذیذترین کباب های ایرانی است که به خوشمزگی معروف شده. اگر در سفرتان به کرمان، دوست دارید هم یک غذای محلی تست کنید و هم سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید این آش را به هیچ وجه از دست ندهید. کرمان یک منطقه کویری است و مردم آن منطقه تحت تاثیر محیطی که زندگی می کنند به آش و آبگوشت علاقه زیادی دارند. اگر تمایل دارید لیست کامل تری از غذاهای محلی و خوشمزه تبریز را بخوانید حتما به مطلب غذا های محلی تبریز سر بزنید. در این مطلب به معرفی چند تا از این غذاهای خوشمزه محلی تبریز می پردازیم.
۵ – کباب ترش
برای پخت ته چین تنها نیاز به برنج، مرغ، ادویه، ماست و تخم مرغ است. برای پخت ته چین ابتدا باید برنج و مرغ پخته شود، البته برنج ته چین باید آبکش باشد. سپس برنج را با ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و زردچوبه مخلوط کرد. در مرحله بعدی باید کف تابه ای مناسب را با روغن یا کره چرب کرد، سپس یک لایه برنج مخلوط با برنج را کف تابه پخش کرد و روی آن یک لایه مرغ ریش شده ریخت، سپس باقیمانده برنج روی مرغ ریخته شود.
سوتی پلو (شیر پلو)
بعد از کله پاچه می توان سیرابی را در مقام دوم لیست غذاهای عجیب ایران جای داد. ولی هرچقدر که این غذا به نظر شما عجیب باشد، هنوز هم راه هایی برای عجیب تر کردن آن وجود دارد. در خرم آباد با سیرابی نوعی دلمه درست می کنند که در گویش محلی به آن سغدو می گویند. کله پاچه به تنهایی یکی از غذاهای عجیب ایران است و معمولا توریست ها با مراجعه به طباخی ها و شیوه طبخ و سرو کله پاچه بهت زده می شوند. تصور خوردن زبان، چشم و پاچه گوسفند برای برخی توریست های خارجی بسیار عجیب است و این غذا به سرعت خود را به عنوان عجیب ترین غذایی که می توان در ایران خورد، معرفی کرده است. برای سفر به کیش و تجربه ی جذابترین گردشگری غذا در این جزیره می توانید از قاصدک 24 استفاده کنید و بلیط هواپیما کیش را رزرو کنید.