25 چندش آورترین و عجیب ترین غذای جهان که شاید امتحان کنید! مجله کسب و کار بازده
انتشار: خرداد 27، 1401
بروزرسانی: 22 تیر 1404

25 چندش آورترین و عجیب ترین غذای جهان که شاید امتحان کنید! مجله کسب و کار بازده

25 چندش آورترین و عجیب ترین غذای جهان که شاید امتحان کنید! مجله کسب و کار بازده

علاوه بر آن مارزیپان که یک شیرینی بادامی مشهور آلمانی هست و کروسان یک نان خوشمزه و محبوب فرانسوی می باشد هم جزو غذاهای پرطرفدار دنیا هستند. برخی دیگر که طرفدار غذاهای فست فودی محسوب می شوند علاقه زیادی به خوردن انواع پاستا، پیتزا، لازانیا و غیره دارند. بعضی از افراد غذاهای سبک تر و سالم تری مانند انواع سالاد ها را می پسندند. خوشمزه درست کردن این غذا به مهارتی که سرآشپز دارد وابستگی زیادی دارد. برای تهیه این غذا ورقه هایی از گوشت که خیلی نازک هستند پیچیده می شوند و بهترین نوع هارگوی را هنگ کنگی ها دارند.

  • غذایی اصیل و خوشمزه که شباهت بسیار زیادی به پیتزا دارد و در ترکیبات آن معمولاً از گوشت چرخ کرده، فلفل، دارچین، سبزی خردشده و گوجه فرنگی استفاده می کنند.
  • همان طور که میدانید ایران تنوع غذایی بسیار زیادی داره که همشون خوش مزه هستن.
  • فیله ها را داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت یا تا زمانی که کامل پخته شوند، بپزید.
  • گوشت گاو را به آرامی با شیر نارگیل مخلوط و سپس بر روی آن مقداری لیمو ترش ، سیر ، رزدچوبه ، زنجیبل و فلفل می ریزند .
  • تغذیه سالم و مناسب میتواند منجر به زندگی سالم تر و حتی افزایش طول عمر افراد گردد.
  • در ایران نیز از میگو در غذاهای مختلفی مانند قلیه میگو، دو پیازه میگو و...

اما بهترین حالت خوردن بورک مانند هر غذای دیگری، هنگام خروج آن از فر است. بورک یکی از غذاهای مشترک و معروف بین کشورهای منطقه بالکان یعنی یونان، رومانی، بوسنی و هرزگوین، صربستان، بخش اروپایی ترکیه، مونته نگرو، اسلوونی، کرواسی، بلغارستان و آلبانی است. غذای ویتنامی کائو لائو در بین ۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن ها جای گرفته است. به این دلیل که شما این غذا را باید منبع اصلی انواع ویتامین در نظر بگیرید.

طرز تهیه غذای خارجی

این آش لذیذ در سایر شهرهای ایران و با سبزی یا حبوبات مختلف دیگری درست و به هر شکلی که تهیه شود، آشی بسیار لذیذ و مغذی است. جوز قند از ترکیب یک پودر خوشمزه داخل میوه های مثل هلو، زرد آلو و … درست می شود. این ترکیب خوشمزه چیزی نیست جز مغز بادام و گردو، شکر، هل و آرد نخودچی که داخل هلوی هسته جدا و خشک شده محلی اراک به نام الگ قرار می گیرد. تره کوهی گیاهی خودرو است که در ایلام، گیلان و … در فصل بهار می روید. با تره کوهی می توان غذاهای متنوعی درست کرد که یکی از آن ها خورشت تره کوهی است.

پرطرفدارترین غذاهای ایرانی – انواع خورش

این غذا یک جور مرغ کبابی خوش طعم است که اولین بار در یکی از جزیره های اندونزی به اسم لامبوک درست شد. با خوردن این غذا از طعم متفاوت و بی نظیرش حتما غافلگیر میشی. اوگالی یکی از بهترین و پرطرفدار ترین غذاها در کنیا است که با ذرت درست میشه. بلال کبابی به همراه آب نمک نیز از جمله خوراکی های پر طرفدار جهانی است که در سرتاسر جهان آنرا می توان یافت .

این غذا به صورت داغ سرو می شود و می توان طعم آن را با سبزیجات، ادویه و سرکه قوی تر هم کرد. این خوراک آرام پز باید حداقل ساعت ها بپزد تا ترکیب طعم ها در آن به اوج خود برسد. خورش کاری ویندالو از مهم ترین غذاها در منوی رستوران های هندی است و اغلب از آن، به عنوان یک غذای تند و آتشین یاد می شود اما این غذا آن چنان هم تند نیست! کاری ویندالو از انواع خورش کاری با گوشت است که از گوشت خوابانده شده در سیر و سرکه خرما، پیاز، انواع ادویه (ماسالا) و شکر تهیه می شود و معمولا با نان گرم یا برنج به سر میز آورده می شود. برای درست کردن هر یک از این غذاهای خوشمزه قطعا به مواد اولیه ای نیاز دارید که در سوپرمارکت ها به آسانی قابل دسترسی هستند و ممکن است در این لحظه، مواد اولیه لازم را در منزل نداشته باشید.